Política de privacitat

 1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
  Les seves dades personals seran tractades per l’Associació Esportiva Nou Bàsquet Sant Sadurní 2020 (AEN Bàsquet Sant Sadurní), amb domicili al Passeig de Can Ferrer, s/n, 08770 de Sant Sadurní d’Anoia (Pavelló Esportiu Municipal).
 2. FINALITATS
  Remetre la Newsletter informativa de l’AEN Bàsquet Sant Sadurní, que serà sempre personalitzada i adaptada al seus interessos.
  Remetre informació addicional relacionada amb l’AEN Bàsquet Sant Sadurní, com, per exemple, enquestes d’opinió, invitacions a esdeveniments, o productes de la pròpia associació com descomptes o promocions per merchandising, productes digitals, etc.
  Remetre informació, descomptes o promocions de tercers amb els que l’AEN Bàsquet Sant Sadurní pugui mantenir una relació comercial o de col·laboració, o els patrocinadors o sponsors de l’associació, els quals poden realitzar accions específicament orientades als seguidors o col·laboradors de l’AEN Bàsquet Sant Sadurní.
 3. COMUNICACIÓ DE DADES
  Les seves dades no seran cedides, venudes, llogades o posades a disposició de cap altra forma a cap tercer, tret d’aquells proveïdors de serveis de l’AEN Bàsquet Sant Sadurní, els quals realitzen determinades activitats per a l’associació (com per exemple l’enviament de la newsletter), però que en cap cas tractaran les dades per a finalitats pròpies.
 4. DECISIONS AUTOMATITZADES I ELABORACIÓ DE PERFILS
  Per alguns serveis, podem tractar les seves dades personals utilitzant mitjans automatitzats. Això significa que determinades decisions es prenen de forma automàtica sense intervenció humana.

Tanmateix podem elaborar un perfil mitjançant l’anàlisi del seu comportament a la web o mostrant-l’hi productes que puguin ser del seu interès, en base a les preferències que hagi mostrat mitjançant la seva navegació, o informació obtinguda mitjançant les cookies.

A més, si ha acceptat rebre comunicacions, les mateixes podran ser adaptades i personalitzades segons els interessos dels usuaris, bé en base als productes i serveis sol·licitats, bé en base a aquelles dades que poguem deduir o obtenir de la seva navegació, interès en determinats continguts o reacció a les nostres comunicacions, entre d’altres.

 1. DURACIÓ DEL TRACTAMENT
  Totes les dades que ens proporcioni seran tractades indefinidament fins que, per qualsevol mitjà disponible segons la tecnologia disponible en cada moment, l’AEN Bàsquet Sant Sadurní pugui considerar que ja no té interès en rebre les nostres comunicacions. Un cop es doni de baixa, l’AEN Bàsquet Sant Sadurní conservarà les seves dades degudament anonimitzades amb finalitats estadístiques o d’estudi de mercat, sempre que sigui possible, o degudament bloquejades per a complir amb qualsevol obligació legal de l’associació.
 2. EXERCICI DELS SEUS DRETS
  En qualsevol moment podrà revocar el consentiment a qualsevol dels tractaments indicats anteriorment.

Tanmateix, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació o portabilitat mitjançant comunicació per escrit dirigida a l’AEN Bàsquet Sant Sadurní a l’adreça Passeig de Can Ferrer, s/n, 08770 de Sant Sadurní d’Anoia (Pavelló Esportiu Municipal), amb la referència “Dades Personals”, o bé per correu electrònic a protecciodades@basquetsantsadurni.cat.

Si té qualsevol dubte sobre com tractem les seves dades de caràcter personal, o qualsevol altre qüestió relacionada amb la matèria, pot posar-se en contacte per correu electrònic a l’adreça protecciodades@basquetsantsadurni.cat.

A més, l’informem que podrà interposar reclamació davant l’Autoritat de Control competent si considera que l’AEN Bàsquet Sant Sadurní ha tractat les seves dades contravenint la present Política de Privacitat o qualsevol altre normativa vigent relacionada.