Acte de presentació: Temporada 22-23

El passat 17 i 18 de setembre es va portar a terme el primer acte de presentació del Bàsquet Sant Sadurní, corresponent a la temporada 22-23.

Dissabte el matí s’iniciaven els primers partits de la jornada, on van jugar els equips Pre-Minis, Minis i Pre-Infantil Femení. A la tarda van seguir els equips Júniors i Cadet Masculí.
L’endemà, diumenge, van seguir els partits a la ZEM de St. Sadurní d’Anoia amb els partits del Mini Femení, Infantils Masculins i Cadets Femenins.

Partit amistós entre el Pre-Mini Groc i el Pre-Mini Negre.

Finalment, diumenge a la tarda, els nostres equips Sèniors iniciarien el final de l’acte que estaria marcat per la presentació de tots els equips de l’entitat, on gairebé 200 esportistes van ser-hi presents.

Foto de família Bàsquet Sant Sadurní: Temporada 22-23

Durant l’acte de presentació, es va reconèixer a en Joan Llopart per la seva tasca feta durant les dues primeres temporades de l’entitat i la gestió realitzada davant la COVID-19.
Juntament amb en Joan, també es va reconèixer la tasca feta per en Toni Lago i l’Olga Gallardo a l’Associació Esportiva l’Esquitx, durant 20 temporades.

Reconeixement a Joan Llopart per la seva feina feta durant les dues primeres temporades a l’entitat.
Reconeixement a l’Olga Gallardo i Toni Lago per la seva tasca realitzada, durant 20 temporades, a l’Associació Esportiva l’Esquitx.

Des del Bàsquet Sant Sadurní volem donar les gràcies a totes les persones i clubs que han assistit en aquest acte de presentació, especialment al Jaume Recasens, com a mestre de cerimònia, i a la Carlota Tomba per les fotografies de l’acte.

Iniciem entrenaments!

S’acosta el final de l’estiu i, de mica en mica, comença la rutina per a tothom…, però també significat l’inici d’una nova temporada!

La setmana passada, els nostres equips sèniors, van iniciar la nova temporada amb diverses sessions i, aquesta setmana, han començat els equips federats de la base.

Els últims en afegir-se a l’inici de les sessions seran els grups d’escoleta, que ho faran el pròxim 12 de setembre.

La temporada 22-23… ja ha començat!

Sessió d’entrenament del Sènior Masculí durant la pretemporada 22-23.

Aprovem el nou Reglament de Règim Intern del BSS

En la reunió de tancament de la temporada 20-21 la junta directiva del Bàsquet Sant Sadurní va aprovar per unanimitat el nou Reglament de Règim Intern que ajudarà l’entitat en el seu funcionament i a tenir les eines necessàries per resoldre qualsevol incidència que es pugui donar durant la temporada.

El document, que podeu consultar en aquest enllaç, inclou els drets i els deures de tots els membres del Bàsquet Sant Sadurní: jugadors i jugadores, entrenadors i equip de monitoratge així com també membres de la junta i pares, mares i tutors.

El Reglament pretén vetllar per mantenir un bon clima de convivència i de respecte dins de l’entitat i dona resposta a possibles incidències que es puguin produir durant la temporada.  Aquestes estan dividides en tres tipus: lleus, greus i molt greus. En funció de la tipologia la conseqüència que se’n pot derivar canvia. 

L’encarregada de gestionar aquestes incidències és l’Àrea Social i de Convivència del Bàsquet Sant Sadurní que disposa d’un canal propi de comunicació per si voleu comunicar cap incidència: convivencia@basquetsantsadurni.cat

Comunicat oficial: Tancament instal·lacions

Benvolgudes famílies,

Són dies difícils, i en poc més d’una setmana hem passat a reorganitzar a tots els equips per encabir-los dins la nova franja horària a veure com ens tanquen les instal·lacions esportives. No té gaire sentit.

Per tant, des d’avui (30/10) a les 6h i fins d’aquí a 15 dies (en principi) la instal·lació municipal romandrà tancada, sense poder-hi realitzar pràctica esportiva. Per aquest motiu, queden aturades les activitats que fins ahir van portar a terme l’AEN Bàsquet St. Sadurní fins a un termini de 15 dies.

Des de la Junta creiem que la circular que va fer ahir la FCBQ, de començar les competicions 15 dies més tard, ja no té validesa, perquè en cas d’obrir les instal·lacions d’aquí a 15 dies els equips no podrien competir sense tenir un marge previ d’entrenaments per evitar un elevat nombre de lesions. El mateix es pot aplicar en el cas del JESPE de l’Alt Penedès. De totes maneres, quan les respectives organitzacions es pronunciïn al respecte, us ho farem saber.

Aprofitem aquest comunicat per anunciar-vos que la Junta Directiva ha pres la decisió de no passar rebuts mentre les instal·lacions estiguin tancades. Una vegada s’obrin, el cobrament serà proporcional a les setmanes que s’entrenin.

Volem tornar a defensar la cultura i l’esport com a serveis essencials, pels beneficis provats que tenen sobre l’individu. Per finalitzar, volem donar tot el nostre suport a les persones que es veuen afectades per aquestes noves mesures i les que s’han vist perjudicades les setmanes anteriors a causa de les restriccions que estan en vigor els últims dies.

Moltes gràcies per la vostra paciència, comprensió, confiança i col·laboració.

Salutacions,

Junta Directiva
AEN Bàsquet St. Sadurní 2020
30 d’octubre de 2020

Obrim inscripcions!

Torna el setembre, els infants i joves tornen també a l’escola i malgrat les dificultats que hauran d’encarar en aquest nou curs, la recuperació d’una rutina perduda fa molts mesos els il·lusiona com no ho havia fet mai abans. En aquest context les entitats esportives juguem un paper molt important en l’educació d’aquestes generacions de joves que estan en edat de formació.

Estem contents de poder anunciar que obrim les inscripcions a tots aquells nois i noies, nens i nenes que desitgin iniciar-se en la pràctica esportiva seguint els valors del Bàsquet Sant Sadurní, que entenem l’esport com una eina educativa molt important de creixement personal i social.

La nostra filosofia potencia el treball en equip i el suport mutu com a pilars fonamentals del joc, volem transmetre els valors intrínsec als jocs d’equip i evitem l’especialització primerenca en posicions fent que els infants vagin trobant el seu lloc dins del camp a mesura que es desenvolupen físicament i adquireixen nous coneixements i habilitats.

Les etapes del Bàsquet Sant Sadurní

Els nens i les nenes de 4 a 8 anys que formen part de la nostra entitat comencen ara a iniciar-se en la pràctica esportiva, així fem que la psicomotricitat i els jocs multiesportius centrin aquesta etapa. El bàsquet anirà apareixent progressivament i de manera adaptada a l’edat de cadascú. Durant aquests anys formen part de l’Escoleta.

A partir de tercer de primària comencen les competicions a nivell comarcal, jugant contra escoles i clubs del Penedès amb la finalitat de començar a iniciar-se en l’àmbit competitiu i d’anar familiaritzant-se amb alguns conceptes que tindran molta importància en les etapes posteriors.

A cinquè de primària fem un pas important federant els equips a la Federació Catalana de Basquetbol cercant un àmbit competitiu que s’adigui al nivell dels nostres jugadors per tal que continuïn progressant a nivell tècnic i tàctic.

Ara mateix el Bàsquet Sant Sadurní disposem de grups i equips des dels 4 als 18 anys, masculins i femenins, a més dels sèniors.

Les quotes

Nascuts 2016: 25 € (assegurança) + 9 quotes de 15 €
Nascuts entre el 2013 i el 2015: 25 € (assegurança) + 9 quotes de 25 €
Nascuts entre el 2005 i el 2012: 100 € inscripció (inclou assegurança i equipació mínima obligatòria) + 10 quotes de 40 euros
Nascuts el 2003 i 2004 (júniors): 170 € inscripció (inclou assegurança i equipació mínima obligatòria) + 10 quotes de 40 euros

Protocols COVID

Des del Bàsquet Sant Sadurní hem preparat un protocol seguint les recomanacions de l’Ajuntament i de la Federació Catalana, aprovades per la Secretaria General de l’Esport i el PROCICAT per tal de fer que la pràctica esportiva sigui segura.

Com fer la inscripció?

Si esteu interessats en inscriure el vostre fill o filla a la nostra entitat, heu de clicar en el següent enllaç i seguir les indicacions que trobareu: Inscripcions nous jugadors al Bàsquet Sant Sadurní

Per qualsevol dubte podeu escriure’ns a info@basquetsantsadurni.cat i us respondrem (gairebé) immediatament.

Comencem els entrenaments

Després de moltes setmanes de preparació i planificació ha arribat el moment de començar l’activitat. El Bàsquet Sant Sadurní ha iniciat els entrenaments aquesta setmana d’aquells equips federats masculins i femenins a partir de minibàsquet (5è de primària) i fins als sèniors.

Entrenament del Mini masculí.

Amb tots els protocols COVID activats elaborats juntament amb el Servei Municipal d’Esports els nois i noies s’han mostrat molt contents i il·lusionats de poder reemprendre la pràctica esportiva i deixar enrere durant uns moments la foscor que ha representat haver de quedar-se tancats a casa durant tant de temps sense poder veure els companys ni jugar a bàsquet.

Infantil femení.

La resta d’equips, així com els grups d’iniciació i escoleta començaran l’activitat el dilluns 21 de setembre.

Activem les inscripcions online!

Des del Bàsquet Sant Sadurní us anunciem que ja estan obertes les inscripcions per a tots aquells nens i nenes nascuts entre els anys 2003 i 2012.

Sabem que les dates no són les ideals, i volem demanar-vos disculpes per l’endarreriment ocasionat arrel de l’obertura del compte bancari i el pagament de la quota d’inscripció. La situació derivada per la pandèmia de la COVID-19 ha fet endarrerir tots els tràmits burocràtics en relació a la inscripció de l’entitat i, en conseqüència, a l’obertura del compte bancari. Però a dia d’avui, ja us podem anunciar que tenim el número de compte obert i ja podeu començar a realitzar els tràmits per a la inscripció a l’entitat.

Aquests tràmits són 3:

1. Inscriure jugador/a

2. Omplir el PDF conforme doneu consentiment a passar els rebuts

3. Comanda de l’equipació

Donades les circumstàncies sanitàries hem adaptat l’obtenció de les dades del proper curs, a través de la nostra web. Més avall us indiquem un enllaç on estan explicats tots els passos de manera detallada.

Dades importants a tenir en compte:

21 d’agost, data límit.
Les equipacions triguen unes 6 setmanes a arribar, així doncs per tal de poder rebre-les abans que comencin les competicions, hem de realitzar la comanda el proper 24 d’agost del 2020. Sabem que són dates complicades, ja que alguns de vosaltres estareu de vacances però és molt important que rebem la comanda i el pagament com a molt tard el divendres 21 d’agost.

Pagament per transferència bancària.
El pagament de la quota d’inscripció que inclou l’assegurança federativa i el pack mínim es farà a través d’una transferència bancària que haureu de fer vosaltres al número de compte de la nostra entitat.

Elecció de dorsal
Només es podrà escollir el dorsal quan s’hagi completat la comanda. A mesura que rebem les inscripcions us anirem informant individualment mitjançant un correu electrònic del procediment d’elecció del dorsal. Respectarem l’ordre en què rebem les peticions.

Aquí teniu explicat tots els passos a seguir per realitzar la inscripció al Bàsquet Sant Sadurní

https://www.basquetsantsadurni.cat/formulari-dinscripcio-i-autoritzacio-del-tutor-a-legal/

Moltes gràcies per fer-nos suport i per la vostra col·laboració!

Horari portes obertes del 6 al 10 de juliol

Ja tenim la confirmació dels horaris per la setmana vinent. No pateixen modificació respecte als horaris d’aquesta setmana, però tenen alguns petits matisos en alguns casos.
Recordeu que avui en dia, els protocols segueixen sent els mateixos.
A les 12 h del dia abans de realitzar la sessió, s’enviarà la sol·licitud al servei d’esports. 

Qui ompli el formulari després de l’hora esmentada, NO constarà en el llistat de l’Ajuntament i no podrà entrenar.

Us recordem que per aquesta 2a setmana també serà necessari omplir el formulari d’inscripció que us hem habilitat a la pàgina web i que podeu veure aquí:

https://www.basquetsantsadurni.cat/entrenaments-juliol/

Els horaris seran aquests:

Benjamí 2012 (3r): Divendres 18 a 19h (pista exterior)
Benjamí 2011 (4t): Dimecres 18 a 19h (pavelló)
Mini Masculí: Dilluns 18 a 19h (pista exterior)
Mini Femení: Dijous 18 a 19h (pista exterior)
Pre-Infantil Masculí: Dimarts 18 a 19h (pista exterior)
Pre-Infantil Femení: Dimecres 18 a 19h (pista exterior)
Infantil Femení: Dimecres 19 a 20h (pista exterior)
Cadet Femení: Dimarts i Dijous 17 a 18h (pavelló)
Cadet Masculí: Dilluns i Dimecres 20 a 21h (pavelló)
Júnior Masculí: Dilluns i Dijous 19 a 20h
Júnior Femení: Dimarts i Divendres 19 a 20h
Sènior Femení: Dimarts i Divendres 18 a 19h
Sènior Masculí: Dimarts i Divendres 20 a 21h

Horaris portes obertes setmana 6 al 10 de juliol.

Si no hi ha un mínim de nens o nenes l’entrenament se suspendrà.
En el cas que fos necessari s’avisaria als jugadors en qüestió el dia abans via mail.

Si durant els propers dies veiem que podem disposar de més hores de pavelló s’avisarà al grup en qüestió via mail ja que afecta la manera d’entrar a les instal·lacions.

Adreces:

Pista exterior: 
C/ Gelida, porta metàl·lica. 15′ abans de començar la sessió.

Pavelló municipal: 
Passeig Can Ferrer s/n, entrada de pavelló. 15′ abans de començar la sessió.

Portes Obertes. Entrenaments del 29 juny al 10 juliol

Des del Bàsquet Sant Sadurní estem molt contents de poder anunciar que durant les dues properes setmanes, del 29 juny al 10 de juliol, podrem realitzar les portes obertes de la nova temporada. Seran uns entrenaments dirigits a conèixer la nostra forma de treballar, els jugadors, els entrenadors i l’ambient que es respira a la nostra entitat.

Per raons de disponibilitat d’espais aquestes sessions seran possibles de benjamins (2012) a sèniors i caldrà preinscriure’s omplint el formulari d’inscripció dels entrenaments de juliol.

Aquestes sessions estaran marcats per unes pautes que us detallem a continuació:

  • De benjamins fins a infantils (ambdós inclosos), realitzaran una sessió per setmana.
  • De cadet a sènior realitzaran dues sessions per setmana.
  • Les sessions tindran una durada d’una hora.
  • Només podran entrenar aquells jugadors o jugadores que ens hagin fet arribar la seva sol·licitud (nom i cognoms + DNI) a través del següent enllaç: https://www.basquetsantsadurni.cat/entrenaments-juliol/
  • Les places són limitades i tindran preferència aquells nens i nenes que ja estiguin preinscrits a l’entitat.
  • Tothom haurà de venir vestit amb la roba d’entrenament des de casa seva.
  • No es pot fer ús dels vestidors ni de les dutxes.
  • S’hi haurà d’estar 15 minuts abans de l’hora d’inici de l’entrenament, ja que s’haurà de comprovar que les persones que entren a la instal·lació estan inscrites. Qui no arribi a temps no podrà entrar.
  • Només podran entrar els esportistes. Els jugadors o jugadores s’hauran de recollir a les portes del pavelló.
  • Dins el pavelló serà obligatori portar màscara i només es podrà treure per entrenar.

Les hores d’entrenament acordades per la primera setmana són les següents:

Dilluns 29/06:
– Mini Masculí: 18 a 19h (2009 – 2010)
– Júnior Masculí: 19 a 20h (2003 – 2004)
– Cadet Masculí: 20 a 21h ( 2005 – 2006 – 2007)

Dimarts 30/06:
– Cadet Femení: 17 a 18h (2005 – 2006)
– Sènior Femení: 18 a 19h (2002 i anteriors)
– Sènior Masculí: 20 a 21h (2002 i anteriors)
– Pre-Infantil Masculí: 18 a 19h (2008)
– Júnior Femení: 19 a 20h (2003 – 2004)

Dimecres 01/07:
– Benjamí: 18 a 19h (2012)
– Pre-Infantil Femení: 18 a 19h (2008)
– Infantil Femení: 19 a 20h (2007)
– Cadet Masculí: 20 a 21h (2005 – 2006 – 2007)

Dijous 02/07:
– Cadet Femení: 17 a 18h (2005 – 2006)
– Mini Femení: 18 a 19h (2009 – 2010)
– Júnior Masculí: 19 a 20h (2003 – 2004)

Divendres 03/07:
– Sènior Femení: 18 a 19h (2002 i anteriors)
– Sènior Masculí: 20 a 21h (2002 i anteriors)
– Benjamí: 18 a 19h (2011)
– Júnior Femení: 19 a 20h (2003 – 2004)

És molt important que ens arribi la sol·licitud en els terminis fixats perquè cal tramitar el llistat de jugadors al Servei d’Esports de Sant Sadurní amb 24 d’hores d’antel·lació. Per aquesta raó us passem els límits de la inscripció als entrenaments:

Dilluns 29/06, màxim Divendres 26/06 a les 13:15 h
Dimarts 30/06, màxim Dilluns 29/06 a les 12:30 h
Dimecres 01/07, màxim Dimarts 30/06 a les 12:30 h
Dijous 02/07, màxim Dimecres 01/07 a les 12:30 h
Divendres 03/07, màxim Dijous 02/07 a les 12:30 h

IMPORTANT: La inscripció caldrà fer-la per les dues setmanes de sessions. Qui no la faci no podrà participar en les jornades.

Estrenem web!

Des del Bàsquet Sant Sadurní ens plau informar-vos que hem estrenat un nou web.

Aquí podeu trobar tota la informació oficial del club, les notícies, els comunicats, les activitats programades, les realitzades i qualsevol altra informació que sigui d’interès.

Així, també hi trobareu tots els nostres equips, així com els horaris d’entrenament, els seus resultats i les classificacions.

Ens fa il·lusió també poder disposar d’una botiga virtual on podreu comprar productes del club (ara mateix encara no està activa). Com és lògic també podreu contactar amb nosaltres a través dels formularis de contacte. Esperem que us agradi i ens visiteu sovint!