La junta

La Junta del Bàsquet Sant Sadurní està formada per 7 membres, tots ells amb experiència relacionada amb el món del bàsquet, del lleure i de l’educació.

Aleix Melich
Amb experiència de 3 anys en la coordinació de l’Associació Esportiva l’Esquitx és un apassionat del bàsquet i fa 9 anys que està vinculat al món de l’educació en l’esport. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) per la Universitat de Barcelona i en GFGS d’Animació i Activitats Físicoesportives (AAFE), és entrenador i jugador del Bàsquet Sant Sadurní.

Oriol Batalla
Gaduat en CAFEMN (Cicle d’Activitats Físiques en el Medi Natural) i en CFGS AAFE (Animació i Activitats Fisicoesportives) és un fanàtic de l’esport. Té experiència prèvia de 7 anys com a entrenador de bàsquet. Actualment, és entrenador i jugador del Bàsquet Sant Sadurní.

Júlia Bricollé
Graduada en Educació Infantil i cursant Educació Primària, fa 8 anys que es mou en el món de l’educació en l’esport i té el bàsquet com a eix central de la seva vida esportiva.

Marc Ferrer
Empresari. Va començar a jugar els 6 anys a l’escola, en clubs va passar pel CB Vilanova, CEB Samà i CB Ribes. Com entrenador es va iniciar el 1995 al CEB Samà, el 2000 va passar al CB Ribes, on durant 10 anys va dirigir des dels alevins fins als sèniors i en va ser coordinador en diferents etapes. El 2010 va ser entrenador del CE Xamba durant 3 anys. El 2017 entra a l’Esquitx on va dirigir equips de categoria cadet, júnior i sènior.

Raül Duran
Aficionat del bàsquet i graduat en màrqueting. Té experiència de 5 anys com a entrenador de bàsquet i és jugador del Bàsquet Sant Sadurní.

Joan Llopart
Bon aficionat al bàsquet que s’ha decidit a donar un cop de mà en el Bàsquet Sant Sadurní, un nou projecte encapçalat per gent jove i emprenedora de la vila. Després d’haver passat per diverses etapes, el 2016 es fa càrrec de l’Acadèmia Cantillepa de Gelida que es dedica a donar classes a Gelida i Sant Sadurní de Física, Química, Electrotècnia, Matemàtiques o Anglès, entre d’altres.

David Campos
És periodista i actualment professor de Llengua catalana. Amant del bàsquet, els seus tres fills juguen al Bàsquet Sant Sadurní. De petit va jugar a l’escola de bàsquet del CB Sant Josep de Badalona i des de mini fins a infantil a les categories inferiors del Joventut de Badalona. En l’actualitat, és entrenador del Bàsquet Sant Sadurní.