Acte de presentació: Temporada 22-23

El passat 17 i 18 de setembre es va portar a terme el primer acte de presentació del Bàsquet Sant Sadurní, corresponent a la temporada 22-23.

Dissabte el matí s’iniciaven els primers partits de la jornada, on van jugar els equips Pre-Minis, Minis i Pre-Infantil Femení. A la tarda van seguir els equips Júniors i Cadet Masculí.
L’endemà, diumenge, van seguir els partits a la ZEM de St. Sadurní d’Anoia amb els partits del Mini Femení, Infantils Masculins i Cadets Femenins.

Partit amistós entre el Pre-Mini Groc i el Pre-Mini Negre.

Finalment, diumenge a la tarda, els nostres equips Sèniors iniciarien el final de l’acte que estaria marcat per la presentació de tots els equips de l’entitat, on gairebé 200 esportistes van ser-hi presents.

Foto de família Bàsquet Sant Sadurní: Temporada 22-23

Durant l’acte de presentació, es va reconèixer a en Joan Llopart per la seva tasca feta durant les dues primeres temporades de l’entitat i la gestió realitzada davant la COVID-19.
Juntament amb en Joan, també es va reconèixer la tasca feta per en Toni Lago i l’Olga Gallardo a l’Associació Esportiva l’Esquitx, durant 20 temporades.

Reconeixement a Joan Llopart per la seva feina feta durant les dues primeres temporades a l’entitat.
Reconeixement a l’Olga Gallardo i Toni Lago per la seva tasca realitzada, durant 20 temporades, a l’Associació Esportiva l’Esquitx.

Des del Bàsquet Sant Sadurní volem donar les gràcies a totes les persones i clubs que han assistit en aquest acte de presentació, especialment al Jaume Recasens, com a mestre de cerimònia, i a la Carlota Tomba per les fotografies de l’acte.