Comunicat oficial: Tancament instal·lacions

Benvolgudes famílies,

Són dies difícils, i en poc més d’una setmana hem passat a reorganitzar a tots els equips per encabir-los dins la nova franja horària a veure com ens tanquen les instal·lacions esportives. No té gaire sentit.

Per tant, des d’avui (30/10) a les 6h i fins d’aquí a 15 dies (en principi) la instal·lació municipal romandrà tancada, sense poder-hi realitzar pràctica esportiva. Per aquest motiu, queden aturades les activitats que fins ahir van portar a terme l’AEN Bàsquet St. Sadurní fins a un termini de 15 dies.

Des de la Junta creiem que la circular que va fer ahir la FCBQ, de començar les competicions 15 dies més tard, ja no té validesa, perquè en cas d’obrir les instal·lacions d’aquí a 15 dies els equips no podrien competir sense tenir un marge previ d’entrenaments per evitar un elevat nombre de lesions. El mateix es pot aplicar en el cas del JESPE de l’Alt Penedès. De totes maneres, quan les respectives organitzacions es pronunciïn al respecte, us ho farem saber.

Aprofitem aquest comunicat per anunciar-vos que la Junta Directiva ha pres la decisió de no passar rebuts mentre les instal·lacions estiguin tancades. Una vegada s’obrin, el cobrament serà proporcional a les setmanes que s’entrenin.

Volem tornar a defensar la cultura i l’esport com a serveis essencials, pels beneficis provats que tenen sobre l’individu. Per finalitzar, volem donar tot el nostre suport a les persones que es veuen afectades per aquestes noves mesures i les que s’han vist perjudicades les setmanes anteriors a causa de les restriccions que estan en vigor els últims dies.

Moltes gràcies per la vostra paciència, comprensió, confiança i col·laboració.

Salutacions,

Junta Directiva
AEN Bàsquet St. Sadurní 2020
30 d’octubre de 2020