Obrim inscripcions!

Torna el setembre, els infants i joves tornen també a l’escola i malgrat les dificultats que hauran d’encarar en aquest nou curs, la recuperació d’una rutina perduda fa molts mesos els il·lusiona com no ho havia fet mai abans. En aquest context les entitats esportives juguem un paper molt important en l’educació d’aquestes generacions de joves que estan en edat de formació.

Estem contents de poder anunciar que obrim les inscripcions a tots aquells nois i noies, nens i nenes que desitgin iniciar-se en la pràctica esportiva seguint els valors del Bàsquet Sant Sadurní, que entenem l’esport com una eina educativa molt important de creixement personal i social.

La nostra filosofia potencia el treball en equip i el suport mutu com a pilars fonamentals del joc, volem transmetre els valors intrínsec als jocs d’equip i evitem l’especialització primerenca en posicions fent que els infants vagin trobant el seu lloc dins del camp a mesura que es desenvolupen físicament i adquireixen nous coneixements i habilitats.

Les etapes del Bàsquet Sant Sadurní

Els nens i les nenes de 4 a 8 anys que formen part de la nostra entitat comencen ara a iniciar-se en la pràctica esportiva, així fem que la psicomotricitat i els jocs multiesportius centrin aquesta etapa. El bàsquet anirà apareixent progressivament i de manera adaptada a l’edat de cadascú. Durant aquests anys formen part de l’Escoleta.

A partir de tercer de primària comencen les competicions a nivell comarcal, jugant contra escoles i clubs del Penedès amb la finalitat de començar a iniciar-se en l’àmbit competitiu i d’anar familiaritzant-se amb alguns conceptes que tindran molta importància en les etapes posteriors.

A cinquè de primària fem un pas important federant els equips a la Federació Catalana de Basquetbol cercant un àmbit competitiu que s’adigui al nivell dels nostres jugadors per tal que continuïn progressant a nivell tècnic i tàctic.

Ara mateix el Bàsquet Sant Sadurní disposem de grups i equips des dels 4 als 18 anys, masculins i femenins, a més dels sèniors.

Les quotes

Nascuts 2016: 25 € (assegurança) + 9 quotes de 15 €
Nascuts entre el 2013 i el 2015: 25 € (assegurança) + 9 quotes de 25 €
Nascuts entre el 2005 i el 2012: 100 € inscripció (inclou assegurança i equipació mínima obligatòria) + 10 quotes de 40 euros
Nascuts el 2003 i 2004 (júniors): 170 € inscripció (inclou assegurança i equipació mínima obligatòria) + 10 quotes de 40 euros

Protocols COVID

Des del Bàsquet Sant Sadurní hem preparat un protocol seguint les recomanacions de l’Ajuntament i de la Federació Catalana, aprovades per la Secretaria General de l’Esport i el PROCICAT per tal de fer que la pràctica esportiva sigui segura.

Com fer la inscripció?

Si esteu interessats en inscriure el vostre fill o filla a la nostra entitat, heu de clicar en el següent enllaç i seguir les indicacions que trobareu: Inscripcions nous jugadors al Bàsquet Sant Sadurní

Per qualsevol dubte podeu escriure’ns a info@basquetsantsadurni.cat i us respondrem (gairebé) immediatament.