Comencem els entrenaments

Després de moltes setmanes de preparació i planificació ha arribat el moment de començar l’activitat. El Bàsquet Sant Sadurní ha iniciat els entrenaments aquesta setmana d’aquells equips federats masculins i femenins a partir de minibàsquet (5è de primària) i fins als sèniors.

Entrenament del Mini masculí.

Amb tots els protocols COVID activats elaborats juntament amb el Servei Municipal d’Esports els nois i noies s’han mostrat molt contents i il·lusionats de poder reemprendre la pràctica esportiva i deixar enrere durant uns moments la foscor que ha representat haver de quedar-se tancats a casa durant tant de temps sense poder veure els companys ni jugar a bàsquet.

Infantil femení.

La resta d’equips, així com els grups d’iniciació i escoleta començaran l’activitat el dilluns 21 de setembre.