Activem les inscripcions online!

Des del Bàsquet Sant Sadurní us anunciem que ja estan obertes les inscripcions per a tots aquells nens i nenes nascuts entre els anys 2003 i 2012.

Sabem que les dates no són les ideals, i volem demanar-vos disculpes per l’endarreriment ocasionat arrel de l’obertura del compte bancari i el pagament de la quota d’inscripció. La situació derivada per la pandèmia de la COVID-19 ha fet endarrerir tots els tràmits burocràtics en relació a la inscripció de l’entitat i, en conseqüència, a l’obertura del compte bancari. Però a dia d’avui, ja us podem anunciar que tenim el número de compte obert i ja podeu començar a realitzar els tràmits per a la inscripció a l’entitat.

Aquests tràmits són 3:

1. Inscriure jugador/a

2. Omplir el PDF conforme doneu consentiment a passar els rebuts

3. Comanda de l’equipació

Donades les circumstàncies sanitàries hem adaptat l’obtenció de les dades del proper curs, a través de la nostra web. Més avall us indiquem un enllaç on estan explicats tots els passos de manera detallada.

Dades importants a tenir en compte:

21 d’agost, data límit.
Les equipacions triguen unes 6 setmanes a arribar, així doncs per tal de poder rebre-les abans que comencin les competicions, hem de realitzar la comanda el proper 24 d’agost del 2020. Sabem que són dates complicades, ja que alguns de vosaltres estareu de vacances però és molt important que rebem la comanda i el pagament com a molt tard el divendres 21 d’agost.

Pagament per transferència bancària.
El pagament de la quota d’inscripció que inclou l’assegurança federativa i el pack mínim es farà a través d’una transferència bancària que haureu de fer vosaltres al número de compte de la nostra entitat.

Elecció de dorsal
Només es podrà escollir el dorsal quan s’hagi completat la comanda. A mesura que rebem les inscripcions us anirem informant individualment mitjançant un correu electrònic del procediment d’elecció del dorsal. Respectarem l’ordre en què rebem les peticions.

Aquí teniu explicat tots els passos a seguir per realitzar la inscripció al Bàsquet Sant Sadurní

https://www.basquetsantsadurni.cat/formulari-dinscripcio-i-autoritzacio-del-tutor-a-legal/

Moltes gràcies per fer-nos suport i per la vostra col·laboració!